Mooie gerechten met een goede prijs-kwaliteitverhouding, geserveerd met een goed glas wijn in een sfeervolle ambiance. Lekker ongedwongen. Dat vindt u in Bistro 't Kerckeplein, gevestigd in het historische hart van het authentieke dorp Oosterend op Texel. Eigenaren Heere en Ute Oosterhaven leggen u graag in de watten en zorgen ervoor dat u een gezellige avond heeft.

Texelse lamspecialiteiten

Lekker lang tafelen of snel de maaltijd nuttigen, het kan allemaal in onze gezellige bistro. De met zorg samengestelde menukaart biedt diverse echt Texelse specialiteiten. Texels lam van Boerderij Hoogvliet en uitstekend rundvlees van op Texel geweide koeien. Natuurlijk kunt u ook gewoon bij de openhaard aanschuiven of op ons gezellige terras plaatsnemen voor een lekker drankje. Tip: in onze bistro zijn alle wijnen per glas te bestellen, niet alleen de huiswijn, maar ook onze topwijnen!

In Bistro 't Kerckeplein voelt iedereen zich thuis. Een familie-etentje, gezellig tafelen met vrienden of een intiem diner voor twee. Wij maken er een culinair feestje van: eerlijke gerechten, die fantastisch smaken en aantrekkelijk zijn geprijsd. Alles vers bereid in eigen keuken.

Wijnen per glas

Wijnliefhebber? In Bistro 't Kerckeplein bestelt u niet zomaar een glas wijn. Wij nemen u mee op een smaakavontuur! Alle wijnen die wij schenken, zijn per glas te bestellen. Van een meer standaard huiswijn tot verrassende wijnen, die elders alleen per fles zijn te bestellen. Meer weten? Lees verder >

Fantastische locatie

De locatie is prachtig: in het hart van het pittoreske dorpje Oosterend tegenover de oudste kerk van Texel. Het pand is sfeervol verlicht en bij mooi weer is ook het terras een echte aanrader. U heeft goed zicht op de historische, monumentale pandjes en de knusse smalle straatjes.