Al bijna 30 jaar zitten Heere en Ute Oosterhaven in het vak. Heere kookt en dat doet hij voortreffelijk. Met gevoel voor smaak en finesse. Dat zorgt ervoor dat niet alleen gasten van de vaste wal maar ook veel Texelaars graag in Bistro 't Kerckeplein eten. Zij weten dat de kwaliteit altijd goed is en de prijzen aantrekkelijk zijn.

Ute is een echte gastvrouw. Ze voelt uitstekend aan wat haar gasten willen. Veel aandacht en uitleg of juist lekker tafelen met elkaar zonder veel inmenging van buitenaf. Dat kan ook allemaal in Bistro 't Kerckeplein. Het restaurant is lekker informeel en gezellig ingericht. Knus, maar wel met een mooi uitzicht op de bijzondere straatjes van Oosterend.

Gastvrij

Het fraaie pand van de bistro is mooi uitgelicht en uitnodigend. Gastvrijheid wordt er met hoofdletters geschreven. Wij maken het graag iedereen naar de zin. Ook rokers. Natuurlijk is het restaurant volledig rookvrij, maar op de eerste verdieping hebben wij een rokerslounge.  Hier kan warm en droog een sigaar of sigaretje worden gerookt zonder dat andere gasten daar last van hebben.

Terras

Het dorpsgezicht van Oosterend is beschermd. Dat betekent dat de eigenaren hun panden zoveel mogelijk in de oorspronkelijke staat moeten houden. En dat gebeurt. De knusse straatjes staan vol prachtige historische panden. Het is zeker de moeite waard om na uw maaltijd een rondje door het dorp te maken. Ook vanaf ons terras, dat aan de straatkant is gesitueerd, is er prima uitzicht op het dorpshart.

Naamsverandering

Komt de naam 't Kerckeplein u bekend voor? Dat kan kloppen. Ons bedrijf in het Texelse dorp Oosterend bestaat al ruim 30 jaar. Tot begin 2015 was het Rotisserie 't Kerckeplein, maar wij hebben per 15 april 2015 het roer omgegooid. Het dineren in ons bedrijf heeft plaatsgemaakt voor gezellig uit eten gaan en we hebben gekozen voor meer laagdrempeligheid. Een horecagelegenheid waar iedereen zich thuis voelt, maar waar de kwaliteit absoluut goed is en waar de prijzen betaalbaar zijn: Bistro 't Kerckeplein.
Nieuwsgierig geworden? Kom gezellig eten of neem alvast een kijkje in onze menukaart.